Koko perheen SYYSRETKI KATRALAMMEN LAAVULLE 9.11. lauantaina

Lähtö Roisontien varressa olevalta parkkipaikalta Katralammelle vievän polun alusta. Parkkipaikalle mahtuu muutama auto ja loput tien reunaan. Lähdetään tästä liikkeelle klo 10.00

Mukaan omat makkarat/eväät.

Luvassa kiireetöntä yhdessäoloa nuotion äärellä eväistä nauttien.

Mukaan voi liittyä myöhemminkin, jos osaa tulla paikanpäälle omatoimisesti.

Retkelle ei tarvitse ilmoittautua. Riittää että saapuu paikalle.

Säävaraus! Seuraa ilmoittelua.

Ajo-ohjeet: Helpoiten Katralammelle pääset ajamalla kutostietä Aholan liittymään ja sen jälkeen heti oikealle Selkätielle. Selkätien ja Roisontien risteyksestä jatka Roisontielle ja aja etteenpäin kunnes näet retkeilyreitin kyltin tienreunassa.

Tervetuloa ulkoilemaan!

Jäsenpikkujoulut Kangasvuokossa 16.11. lauantaina

klo 15.30-19.30

MLL Joutsenon pikkujouluja vietetään Kangasvuokossa uimisen, joulupuuron ja joululaulujen merkeissä.

Tervetuloa perheen kanssa uimaan ja viihtymään. Osallistuminen on jäsenille ilmainen, mutta tapahtumaan tulee ilmoittautua sivupalkista löytyvän linkin kautta, jotta osaamme varautua mm. oikealla määrällä puuroa.

Voit liittyä pikkujouluissa MLL:n jäseneksi eli tervetuloa mukaan! Muista kuitenkin ilmoittautua tapahtumaan.

Luvassa uinnin ja joulupuuron lisäksi ainakin jouluista musiikkia. Seuraa nettisivuja ja tapahtumasivua Facebookissa.

Tapahtumassa on mahdollisuus joulukorttikuvaukseen, jonka toteuttaa Valokuvaamo Sirpa Hyttinen tapahtuman yhteydessä 15.30-18.00. Kuvaus + 5kpl joulukortteja maksavat 25€ ja lisäkortit 1€/kpl.

Riisipuuron tarjoaa meille Joutsenon S-market.

Mukana myös Fit Joutseno

Ilmoittautuminen sulkeutuu 9.11.