Kirppis

Olemme jo monen vuoden ajan järjestäneet alueen suurimman, suuren suosion saavuttaneen lastenvaate ja -tarvike kirppiksen syksyisin ja keväisin. Sekä myyjiä että asiakkaita tulee ympäri Etelä-Karjalaa. Kirppis järjestetään nykyään Joutsenohallissa, jossa myyjille on tarjolla tilavat myyntiruudut. Myyjä voi tuoda oman rekin tai pöydän tai molemmat, kunhan ne sopivat ruutuun. Myytävät tavarat tuodaan ruutuihin perjantaina. Tarkemmat ojeet myyjille löytyy sivupalkista kohdasta Ohje myyjille. 

Kirppis on auki lauantaina klo 10-16. Tavaraa on tarjolla paljon, joka saa liikkeelle myös ostajat, joita varsinkin ovien avautuessa lauantaina on aina pidemmäksi jonoksi asti. Iltapäivällä suurin ruuhka alkaa helpottaa, joten rauhallisemmat ostoshetket on kirppiksen aukioloajan viimeisinä tunteina. Asiakas voi kerätä ostoksia haluamistaan ruuduista ja maksaa kaikki kerralla kassalle. Myyjät eivät siis ole paikalla kirppiksen aukioloaikana. 

Huomioithan että Joutsenohalliin ei voi mennä ulkojalkineissa. Kengät jätetään siis aulaan tai pukuhuoneeseen ennen halliin menoa. Rattaat saa viedä halliin.

Kirppiksen myyntipaikkojen purku ja tilitykset hoidetaa heti kirppiksen sulkeuduttua lauantaina.

Paikalla on aina myös yhdistyksemme järjestämä kahvio tuoreine leivonnaisineen.